Definita cuvantului reinvita
REINVITÁ, reinvít, vb. I. Tranz. A invita din nou. – Din fr. réinviter.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu reinvita
Reprezinta fericirea personala generata de achizitionarea de bunuri de orice fel. Adeseori termenul este vazut cu ochi critici, deoarece el este asociat cu achizitia iresponsabila de bunuri doar din placerea de a le achizitiona, si nu neaparat din necesitate. sursa http://en.wikipedia.org/wiki/Consumerism Vezi definitia »
IMITÁ vb. tr. 1. a-și însuși felul de gândire, de comportare etc. al cuiva; a lua pe cineva ca exemplu. ◊ a reproduce vorbirea, gesturile etc. cuiva; a maimuțări. 2. a lua ca model opera, felul de a lucra al unui artist sau scriitor. ◊ a reproduce cu fidelitate, a copia. (< fr. imiter, lat. imitari) Vezi definitia »
custá (-t, -at), vb.1. A fi, a exista, a trăi. – 2. A dura, a dăinui. – 3. A face să trăiască, a lăsa cu viață, a menține. – Var. costa, cușta.Mr. custu, custare. Lat. constāre (Pușcariu 465; REW 2170; Pascu, I, 160; Drăganu, Dacor., I, 309-12; DAR), cf. sard. kustare „a se întîmpla”. Cuvînt înv., se menține încă în Trans. de Vest; a fost substituit, probabil prin omofonia cu costa „a costa”. – Der. cust, s. n. (viață, trai, existență). Vezi definitia »
hutá vb. I refl. (reg.) a se da în scrânciob, a se da huța. Vezi definitia »
CAPTÁ vb. I. tr. 1. A aduna, a colecta (fluide) într-un rezervor sau în tuburi. 2. (Fig.) A câștiga, a atrage (pe cineva) de partea sa cu ajutorul unor șiretlicuri. [< fr. capter, cf. lat. captare]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z