Definita cuvantului reportaj
REPORTÁJ, reportaje, s. n. Specie publicistică, apelând adesea la modalități literare de expresie, care informează asupra unor situații, evenimente de interes general sau ocazional, realități geografice, etnografice, economice etc., culese de obicei la fața locului. – Din fr. reportage.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu reportaj
PLANTÁJ s. n. plantație de arbori ameliorați, izolată de polenul străin, inferior, și îngrijită intensiv în scopul obținerii de semințe ușor recoltabile. ◊ arbore dintr-o astfel de plantație. (< fr. plantage) Vezi definitia »
FOTOMONTÁJ s.n. 1. Mijloc de agitație vizuală constând dintr-o serie de fotografii pe un panou și ilustrând un subiect, o problemă etc. 2. Asamblarea mai multor fotografii sau fragmente de fotografii pentru a obține un clișeu fotografic. [< rus. fotomontaj, fr. photomontage]. Vezi definitia »
FONOMONTÁJ s. n. program radiofonic în laborator prin combinarea de diverse înregistrări magnetice. (< fr. phonomontage) Vezi definitia »
PATINÁJ s.n. 1. Faptul de a patina; patinare; sportul cu patinele. 2. Patinoar. [< fr. patinage]. Vezi definitia »
ARBITRÁJ, arbitraje, s. n. 1. Soluționare a unui litigiu de către un arbitru. 2. Conducere de către un arbitru (2) a unei competiții sportive. – Din fr. arbitrage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z