Definita cuvantului buzer
BÚZER, buzere, s. n. Aparat electric care produce un sunet intermitent caracteristic și care este folosit în telefonie. – Din engl. buzzer.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu buzer
CAUCIUCHIÉR s.m. Muncitor care execută lucrări de cauciucare. [Pron. -chi-er. / < cauciuc + -ier]. Vezi definitia »
BECKER [bécə:], Gary Stanley (n. 1930), economist american. Prof. univ. la Chicago. Cercetări în domeniul folosirii forței de muncă și a cauzelor economice ale delictelor („Capitalul uman”, „Teoria economică”, „Eseu despre economia crimei și a pedepsei”). Vezi definitia »
REVÉR s.n. 1. Partea răsfrântă a unei haine în prelungirea gulerului, de o parte și de alta a pieptului. 2. Lovitură executată cu partea exterioară a rachetei sau a paletei la jocul de tenis de masă; backhand. [Pl. -re, -ruri. / < fr. revers]. Vezi definitia »
ANTISÉR s.n. Ser obținut din sângele unui animal, conținând anticorpi formați sub influența unui microb sau virus. [< fr. antisérum]. Vezi definitia »
sfinctér (-re), s. n. – Ornament ecleziastic, tunică ajustată a dirijorillor de cor. Gr. σφιγϰτήρ (sec. XIX). Este dubletul lui sfincter, s. n. (mușchi inelar), prin intermediul fr. sphincter. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z