Definita cuvantului revanșard
REVANȘÁRD, -Ă, revanșarzi, -de, adj., s. m. și f. 1. Adj., s. m. și f. (Persoană) care încearcă să-și ia revanșa, care vrea să se răzbune; (om) caracterizat prin dorința de răzbunare, răzbunător. 2. Adj. Care duce sau sprijină o politică de revanșă pentru o pierdere suferită. – Din fr. revanchard.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu revanșard
SAVOIÁRD, -Ă, savoiarzi, -de, s. m. și f., adj. 1. S. m. și f. Persoană care face parte din populația de bază a Savoiei sau este originară de acolo. 2. Adj. Care aparține Savoiei sau savoiarzilor (1), privitor la Savoia sau la savoiarzi, originar din Savoia. [Pr.: -vo-iard] – Din fr. savoyard. Vezi definitia »
ENDOCÁRD s.n. (Anat.) Membrană subțire care căptușește cavitățile inimii. [< fr. endocarde, cf. gr. endon – înăuntru, kardia – inimă]. Vezi definitia »
FOULARD [FULÁR] s. n. (text.) mașină folosită pentru impregnarea țesăturilor cu soluții de apretare, de coloranți etc. (< fr. foulard) Vezi definitia »
RECÓRD s.n. Performanță constatată oficial care întrece toate rezultatele obținute până la o anumită dată în competițiile de același gen. ♦ A bate recordul (în ceva) = a atinge treapta cea mai înaltă (în ceva). [< fr., engl. record]. Vezi definitia »
MILÓRD s. m. titlu de adresare față de un lord. (< engl. milord) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z