Definita cuvantului ridger
RÍDGER s. n. Utilaj folosit pentru executarea digurilor mici, în lucrări de teren pentru irigații sau pentru reținerea zăpezilor pe terenuri agricole. [Pr.: ríger] – Cuv. engl.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu ridger
PALMÉR s. n. instrument de precizie pentru determinarea grosimii unor piese; micrometru exterior. (< fr. palmer) Vezi definitia »
PÉRPER, perperi, s. m. Monedă bizantină de aur, care a circulat (bătută cu stemă proprie) și în țările române, în sec. XIV-XV. – Din ngr. ipérpiron. Vezi definitia »
CHAUCER [tʃɔ:sə], Geoffrey (c. 1340-1400), poet englez. Unul dintre întemeietorii literaturii engleze. Capodopera sa „Povestiri din Cartenbury”, o suită de narații în versuri, constituie un tablou sugestiv, de un realism colorat impregnat de ironie, al societății medievale anglo-saxone. Vezi definitia »
AMPLITÚNER s. n. aparat radioreceptor care funcționează simultan ca amplificator al semnalelor radiodifuzate sau provenite din citirea benzilor magnetice și al semnelor lecturate de pe discuri. (< engl. amplituner) Vezi definitia »
PÁCHER s.n. Dispozitiv folosit în sonde pentru izolarea apelor superioare și a gazelor și pentru protecția coloanelor împotriva turtirii sau plesnirii. [Cf. fr., engl. pacher]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z