Definita cuvantului cactus
CÁCTUS, cactuși, s. m. Nume dat mai multor specii de plante din familia cacteelor, cultivate la noi ca plante ornamentale. – Din fr. cactus.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cactus
belarús / bielorús (bie-) adj. m., s. m., pl. belarúși / bielorúși; adj. f., s. f. belarúsă / bielorúsă Vezi definitia »
HÍPPUS s. n. alternare bruscă de contracție și dilatație a pupilei, care se produce independent de lumină. (< fr. hippus) Vezi definitia »
Compus chimic ce face parte din clasa zaharidelor, alcătuit din două resturi de beta glucopiranoză; Este slab reducător, se oxidează cu reactivii Fehling si Tollens. Formula sa chimica este C12H22O11. Masa sa moleculara este 162. Vezi definitia »
XEfjus <a href=„http://txyndypqrkqs.com/”>txyndypqrkqs</a>, [url=http://ujuwdjcshqvb.com/]ujuwdjcshqvb[/url], [link=http://gthtinnfnuut.com/]gthtinnfnuut[/link], http://kkxzsrvmmria.com/ Vezi definitia »
VÍRUS, viruși, s. m. ~ 2. (Inform.) Program care se autocopiază pe un calculator, fără știrea utilizatorului, infectând părți din sistemul de operare sau alte programe executabile. Folosit adesea în sintagma virus informatic. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z