Definita cuvantului retrimite
RETRIMÍTE, retrimít, vb. III. Tranz. A trimite din nou; a trimite înapoi, a restitui. – Re1- + trimite (după fr. renvoyer).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu retrimite
PRECOCITÁTE s.f. Însușirea de a fi precoce, dezvoltare înainte de vreme, prematură. ♦ Însușire a animalelor de a crește și a se dezvolta într-un timp scurt. [Cf. fr. précocité]. Vezi definitia »
PARAIMUNITÁTE s. f. stare de rezistență redusă, apărută în organism paralel cu imunitatea specifică. (< fr. paraimmunité) Vezi definitia »
PERNICIOZITÁTE s. f. (Livr.) Faptul sau însușirea de a fi pernicios. [Pr.: -ci-o-] – Din fr. perniciosité. Vezi definitia »
LUMINOZITÁTE s.f. 1. Transparență, limpezime. ♦ Proprietate a unui sistem optic de a transmite cât mai mult din lumina pe care o primește. ♦ (Astr.) Strălucire a stelelor. 2. Însușire a unui loc, a unei incinte etc. de a fi luminoase. 3. (Fig.) Seninătate, limpezime, optimism. [Cf. fr. luminosité]. Vezi definitia »
DEFECTUOZITÁTE, defectuozități, s. f. (Rar) Stare a ceea ce este defectuos, stare de defecțiune; defect. [Pr.: -tu-o-] – Din fr. défectuosité, lat. defectuositas, -atis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z