Definita cuvantului retrocompatibilitate
RETROCOMPATIBILITÁTE s. f. (Tel.) Proprietate a unui sistem de televiziune în culori de a permite ca receptoarele necesare pentru acest sistem să reproducă în alb-negru imaginile transmise de un sistem de televiziune în alb-negru. – Din fr. rétrocompatibilité.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu retrocompatibilitate
CATOLICITÁTE s.f. Caracter catolic, conform cu doctrina bisericii catolice. ♦ Totalitatea credincioșilor catolici. [Cf. fr. catholicité]. Vezi definitia »
KUMITÉ s. n. luptă marțială, de origine japoneză, constând dintr-o înlănțuire de mișcări de atac și de apărare, cu mai mulți adversari. (< cuv. jap.) Vezi definitia »
LICHIDITÁTE s.f. Calitatea, starea a ceea ce este lichid (1). ♦ Situație financiară a unei întreprinderi care dispune de fonduri în casă sau în bancă, putând să facă plățile în termen. [Cf. fr. liquidité]. Vezi definitia »
INTIMITÁTE s.f. 1. Caracterul a ceea ce este intim. ♦ Legătură strânsă; prietenie intimă, apropiată. ◊ A trăi (sau a fi) în intimitatea cuiva = a avea legături strânse cu cineva, a face parte dintre apropiații cuiva. ♦ Profunzime, adâncime (a unui sentiment, a unui gând etc.). 2. (La pl.) Lucruri, chestiuni personale. [Cf. fr. intimité]. Vezi definitia »
este posibil de a trimite un proiectil in luna? Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z