Definita cuvantului demarcaj
DEMARCÁJ, demarcaje, s. n. Demarcare. ♦ Luare a unor pasaje dintr-o carte spre a le transpune în alta. – Din fr. démarquage.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu demarcaj
CERCLÁJ s. n. v. SERCLAJ. (Med.) Încercuire. ♦ Metodă chirurgicală de reducere a calibrului uterin. [Scris și: cerclaj] – Din fr. cerclage. [DEX '98] Vezi definitia »
TARTÁJ, tartaje, s. n. 1. (Reg.) Fiecare dintre cele două coperte ale unei cărți; scoarță. 2. (Înv.) Carte scrisă de mână, care se folosea ca abecedar. – Ngr. tetradion. Vezi definitia »
PLACÁJ s.n. 1. Placă obținută prin încleierea mai multor foi de furnir așezate unele peste altele; se folosește la confecționarea de mobile, de panouri etc. 2. Înveliș de piatră, de cărămidă, de lemn etc. cu care se acoperă un element de construcție, un obiect de lemn etc. pentru a le proteja sau a le da un aspect mai frumos. 3. Oprirea din acțiune a unui jucător la rugbi prin imobilizare cu mâinile; placare. [< fr. placage]. Vezi definitia »
PREMIXÁJ s. n. grupare pe o singură bandă, prin mixaj, a unor componente sonore ale unui film. ◊ fonogramă obținută în urma unei asemenea operații. (< pre- + mixaj) Vezi definitia »
ALEZÁJ, alezaje, s. n. 1. Alezare. 2. Diametrul interior al unei piese cilindrice. – Fr. alésage. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z