Definita cuvantului depeșă
DEPÉȘĂ, depeșe, s. f. (Ieșit din uz) Înștiințare transmisă prin mijloacele cele mai rapide; (în special) telegramă. – Din fr. dépêche.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu depeșă
RADÚLĂ, radule, s. f. Placă chitinoasă cu numeroși dințișori, asemănătoare cu o pilă, de pe limba unor moluște, servind la roaderea hranei. – Din fr. radule, lat. radula. Vezi definitia »
FANEROGÁMĂ, fanerogame, s. f. (La pl.) Grup de plante cu flori care se înmulțesc prin semințe; (și la sg.) plantă care face parte din acest grup. ◊ (Adjectival) Plantă fanerogamă. – Din fr. phanérogame. Vezi definitia »
BLASTÚLĂ, blastule, s. f. Stadiu embrionar la metazoare, de formă globulară, cu celulele dispuse într-un singur strat și cu o cavitate în interior. – Din fr. blastule. Vezi definitia »
AUTOBÁZĂ, autobaze, s. f. Centru de exploatare și de întreținere a unui număr de autovehicule. – Din auto2 + bază. Vezi definitia »
ENTEROCENTÉZĂ s. f. puncție a intestinului în cursul unei intervenții, în scopul evacuării conținutului intestinal. (< fr. entérocentèse) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z