Definita cuvantului desfide
DESFÍDE, desfid, vb. III. Tranz. 1. A chema, a provoca pe cineva să dovedească un lucru, știut fiind că nu va reuși. ♦ A spune cuiva că nu este crezut sau că este considerat incapabil. 2. A înfrunta, a nesocoti o primejdie; a sfida, a brava. [Forme gramaticale: nu are timpuri trecute] – Din fr. défier, lat. diffidere (după sfida).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu desfide
ÎNTREPĂTRÚNDE, întrepătrúnd, vb. III. Refl. recipr. A se pătrunde reciproc. – Între1- + pătrunde. Vezi definitia »
(de rev./în contrad. cu DER – tavi) LÉTE subst. (Reg.) Timp liber, liniște. (et. nec.) [DEX, la îndelete] Vezi definitia »
a prinde (pe cineva) la înghesuială expr. a încolți (pe cineva); a aborda (pe cineva) fără a-i da posibilitatea să se eschiveze. Vezi definitia »
De aceea X isi mobilizeaza cunostintele, resursele si experienta pentru succesul clientilor sai, oferindu-le acestora servicii complete cuprinznd, EXECUTIE LUCRARI de Instalatii electrice iluminat, forta și automatizări in constructii civile, social-culturale, edilitare, constructii de lemn, vileçase de vacanta. Furnizam solutii pentru alegerea celor mai moderne echipamente si accesorii. Executie, Materiale, Idei de amenajari si decoratiuni. Mentenanta pentru instalatii si echipamente. Refacerea instalatiilor electrice, modernizari de instalatii, inlocuirea instalatiilor iesite din uz. Vezi definitia »
BUDÉ [büde], Guillaume (1467-1540), umanist francez. A propagat în Franța studiile grecești și a contribuit la crearea viitorului Collège de France. Op. pr.: „Despre monede”. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z