Definita cuvantului rotaprint
ROTAPRÍNT, rotaprinturi, s. n. Mașină de imprimat de format mic, cu un tipar special, folosită mai ales pentru multiplicarea unor tipărituri de tiraj redus (circulare, formulare etc.) ♦ Procedeu de tipar monocrom în care cerneala se transmite de pe forma de imprimare (o foaie de aluminiu având textul trecut cu ajutorul mașinii de scris) pe o suprafață de cauciuc și apoi pe hârtie. – Din engl. rotaprint.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu rotaprint
LACTOFERMÉNT s.n. Ferment extras din sucul gastric al rumegătoarelor, care încheagă cazeina din lapte; chimozină, cheag. [< fr. lactoferment]. Vezi definitia »
DEZOBSTRUÁNT, -Ă adj. Care destupă, de natură să dezobstrueze; destupător. [Pron. -tru-ant. / cf. fr. désobstruant]. Vezi definitia »
AGREEMÉNT [AGRÍMĂNT] s. n. acord oficial. (< engl. agreement) Vezi definitia »
LOCOTENÉNT s. m. 1. locțiitor. ◊ comandant ajutor al unei mari unități din armata Romei antice. 2. grad de ofițer imediat superior celui de sublocotenent. ♦ ~ -major = grad de ofițer imediat superior locotenentului; ~ -colonel = grad de ofițer imediat superior maiorului. (< it. locotenente) Vezi definitia »
REZULTÁNT, -Ă adj. 1. care rezultă. 2. referitor la o rezultantă (II, 2). (< fr. résultant) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z