Definita cuvantului decolteu
DECOLTÉU, decolteuri, s. n. Răscroială de diferite forme făcută în jurul gâtului, la o rochie, la o bluză etc. ♦ Parte a corpului care apare descoperită din răscroiala de la gât a unei haine femeiești. – Din fr. décolleté.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu decolteu
JUBILÉU s. n. 1. sărbătoare pe care vechii evrei o prăznuiau la fiecare 50 de ani de la un eveniment. 2. anul în care, o dată la 25 de ani, papa acorda credincioșilor catolici o indulgență plenară. 3. sărbătoare în onoarea unei persoane care deține de 50 de ani o funcție; aniversare a 50 de ani; (p. ext.) a unui număr rotund de ani de la un eveniment. 4. cântec al populației de culoare din SUA prin referiri la un viitor fericit, liber. (< fr. jubilé, lat. iubilaeus) Vezi definitia »
ZMEU, (I) zmei, s.m. (II) zméie s.n. [Pl. și (rar, (II), s.m.) zmei] I s.m. ~ 2. (Mai ales la figurat sau în comparații) Balaur. 3. ~. -- Lipsesc definițiile 1 și 3. [gall] Vezi definitia »
dinéu (-úri), s. n. – Cină, masă de seară. Fr. diner. Vezi definitia »
JOCHÉU, jochei, s. m. Călăreț specializat în conducerea cailor la alergările de galop și de obstacole de pe hipodrom. [Var.: jochéi s. m.] – Din fr., engl. jockey. Vezi definitia »
clostéu, clostéie, s.n. (reg.) rădăcina de trestie, trestie retezată. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z