Definita cuvantului degajament
DEGAJAMÉNT, degajamente, s. n. 1. Încăpere care servește ca spațiu de comunicație între încăperile unui apartament ori ale unei clădiri publice sau între interiorul unei clădiri și exteriorul ei. 2. Porțiune situată în fundul și pe marginile scenei, care servește pentru depozitarea decorurilor, recuzitei etc. – Din fr. dégagement.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu degajament
PREPRÍNT, preprinturi, s. n. Lucrare multiplicată, difuzată separat (înainte de a apărea într-o publicație, de a fi tipărită). – Din engl. preprint. Vezi definitia »
ABSORBÁNT, -Ă, absorbanți, -te, adj. (Despre anumite corpuri) Care absoarbe lichide sau vapori; care reține o parte din energia radiată de o sursă. ♦ Fig. Care interesează, captivează; către care se îndreaptă toate preocupările cuiva. – Fr. absorbant. Vezi definitia »
OLIFÁNT s. n. instrument muzical medieval din familia cornului, de origine orientală, confecționat din colți de elefant. (< fr. olifant) Vezi definitia »
SUNT STRUCTURI SFERICE CARE REZULTA PRIN INVAGINAREA LOCALA A CELULEI.AU O MARE PLASTICITATE STRUCTURALA SI FUNCTIONLA,FIIND IMPLICATI IN MAI MULTE PROCESE INTRA CELULARE,PRINTRE CARE SI RESPIRATIA. Vezi definitia »
EMIGRÁNT, -Ă, emigranți, -te s. m. și f., adj. (Persoană) care emigrează; emigrat. – Din fr. émigrant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z