Definita cuvantului degerat
DEGERÁT, -Ă, degerați, -te, adj. 1. (Despre oameni și animale sau despre părți ale corpului lor) Cu degerături; înghețat. 2. (Despre plante, fructe, legume) Atins, stricat de ger. – V. degera.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu degerat
SEMIPREPARÁT s. n. preparat alimentar care nu mai are nevoie decât de mici pregătiri pentru a fi servit la masă. (< semi- + preparat) Vezi definitia »
SINDICÁT s.n. 1. Organizație de masă care reunește pe bază de adeziune voluntară oameni ai muncii din întreprinderi sau instituții și care are drept scop să lupte pentru satisfacerea revendicărilor economice și politice ale membrilor săi. 2. Totalitatea membrilor unui sindicat (1). ♦ Sediu al unei organizații sindicale. 3. Organizație economică monopolistă în cadrul căreia desfacerea mărfurilor și uneori achiziționarea materiilor prime se fac în comun, cu scopul de a elimina pe concurenți și de a spori astfel profiturile. [Cf. fr. syndicat, rus. sindikat]. Vezi definitia »
LITERÁT, -Ă s. m. f. om de litere, specialist în literatură; scriitor. (< germ. Literat, lat. litteratus) Vezi definitia »
imediat, in graiul crisan; sin.„mintenash”. Vezi definitia »
DACTILOGRAFIÁT s.n. Dactilografiere. [Pron. -fi-at. / < dactilografia]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z