Definita cuvantului spectrometric
SPECTROMÉTRIC, -Ă, spectrometrici, -e adj. Care aparține spectrometrului, privitor la spectrometru; care se efectuează cu spectrometrul. – Fr. spectrométrique.

Sursa: DLRM
Cuvinte ce rimeaza cu spectrometric
aheróntic / acheróntic [ch pron. h] (a-che-) adj. m., pl. aheróntici / acheróntici; f. aheróntică / acheróntică, pl. aheróntice / acheróntice Vezi definitia »
ROZÁTIC, -Ă, rozatici, -ce, adj. (Rar) Trandafiriu. – Roz + suf. -atic. Vezi definitia »
stránic, stránică, adj., s.m. și f. 1. (adj., s.m. și f.; înv.) străin, venetic, pelerin. 2. (adj.; înv. și reg.; despre limbă, dialecte) alta decât limba sau dialectul matern; străin. 3. (adj.; s.m. și f.; înv.) (persoană) care nu este în relații apropiate de rudenie cu cineva; care nu aparține unei familii. 4. (s.m. și f.; înv.) oaspe, oaspete. Vezi definitia »
ACCÉNTIC, -Ă adj. (Despre structura versului) Bazat pe accente. [< accent + -ic]. Vezi definitia »
FIZIOLÓGIC, -Ă, fiziologici, -ce, adj. Care aparține fiziologiei, privitor la fiziologie. ◊ Ser fiziologic = lichid preparat steril din apă și sare care imită compoziția serului sangvin și care se injectează în organism sub formă de perfuzii sau ca dizolvant al unor medicamente. [Pr.: -zi-o-] – Din fr. physiologique. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z