Definita cuvantului salutare
SALUTÁRE, salutări, s. f. Faptul de a (se) saluta. ♦ (Concr.) Formulă de salut folosită mai ales la despărțire sau la întâlnirea cu cineva; salut. ♦ (La pl.) Expresie de politețe pe care cineva o transmite unei persoane absente prin intermediul cuiva. – V. saluta.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu salutare
TEȘÍRE, teșiri, s. f. Acțiunea de a teși și rezultatul ei. ♦ (Tehn.) Operație de formare a unei fețe oblice la muchia unui obiect, având de obicei lățimea mică față de lungime. ♦ (Tehn.) Operație de formare a unei porțiuni tronconice la extremitatea unei găuri cilindrice. – V. teși. Vezi definitia »
mărunțătoáre s.f. (reg.) scândură de tocat, tocător, fund. Vezi definitia »
FULÁRE, fulări, s. f. Acțiunea de a fula; mișcare pendulară față de un plan perpendicular pe axa de rotație a unui corp rotitor; bătaie frontală. – V. fula. Vezi definitia »
iongăríre s.f. (reg.) curățare a locului de lucru din mină de un iongár (ajutor de miner); transportare a bucăților de cărbune din frontul de lucru, cu roabele, până la vagoneți. Vezi definitia »
REIMPRIMÁRE, reimprimări, s. f. Acțiunea de a reimprima și rezultatul ei. [Pr.: re-im-] – V. reimprima. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z