Definita cuvantului difuzibilitate
DIFUZIBILITÁTE s. f. Proprietatea pe care o au unele corpuri de a difuza (3). – Din fr. diffusibilité.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu difuzibilitate
DIVINITÁTE s.f. 1. Ființă socotită de cei mistici drept creatoare și cârmuitoare a lumii; Dumnezeu, zeu. 2. Esență, natură divină. [Cf. lat. divinitas, fr. divinité]. Vezi definitia »
OBLICITÁTE s. f. Proprietate a unei linii sau a unei suprafețe de a fi înclinată față de o altă linie sau suprafață; poziție oblică. – Din fr. oblicité. Vezi definitia »
NEUTRALITÁTE s.f. Faptul de a fi neutru; caracterul a ceea ce este neutru. ♦ Situație politică și juridică a unui stat care se abține de a se amesteca în conflictul dintre două sau mai multe state, nu participă la alianțe sau la pacte militare, la războaie între alte state, întreține relații pașnice cu toate statele, chiar dacă acestea se află în stare de război unele cu altele. ♦ (Chim.) Stare a unui compus neutru. [Cf. fr. neutralité]. Vezi definitia »
PALIDITÁTE s.f. Faptul, însușirea de a fi palid; paloare. [< palid + -itate]. Vezi definitia »
Cantitate de diferite tipuri de alimente care acoperă cantitativ si calitativ nevoile zilnice, în raport cu activitatea, vârsta, sexul, diferitele nevoi fiziologice sau patologice. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z