Definita cuvantului sârbește
SÂRBÉȘTE adv. Ca sârbii; în limba sârbă. – Sârb + suf. -ește.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu sârbește
DIVIZIBILITÁTE s.f. Calitatea de a fi divizibil; (spec.) calitate a unui număr de a se putea împărți exact cu un alt număr. [Cf. fr. divisibilité]. Vezi definitia »
CONICITÁTE s. f. Mărimea caracteristică a unui trunchi de con2 drept, egală cu diferența dintre diametrul mare și diametrul mic raportată la lungimea acestuia; p. ext. formă conică. – Din fr. conicité. Vezi definitia »
ENORMITÁTE, enormități, s. f. Caracterul a ceea ce este enorm. ♦ Lucru de necrezut, exagerare. ♦ Absurditate, prostie; extravaganță. – Din fr. énormité, lat. enormitas, -atis. Vezi definitia »
FOUETTÉ FUETÉ/ s. n. (coregr.) rotație rapidă și continuă a corpului efectuată de un dansator sau o dansatoare pe poante, cu ajutorul elanului imprimat prin mișcarea brațelor ori a unui picior. (< fr. fouetté) Vezi definitia »
RARITÁTE, (2) rarități, s. f. 1. Faptul de a fi rar, caracterul a ceea ce este rar. 2. Obiect, ființă, fenomen care se întâlnește rar; p. ext. ceea ce este excepțional, atrage atenția, constituie o curiozitate. – Din lat. raritas, -atis. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z