Definita cuvantului seminariza
SEMINARIZÁ, seminarizéz, vb. I. Tranz. A prelucra, în cadrul unui seminar, materia predată la curs sau o materie de studiu. – Seminar + suf. -iza.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu seminariza
VIZUALIZÁ, vizualizez, vb. I. Tranz. (Tehn.; despre aparate) A face posibilă observarea vizuală a fenomenului cercetat. [Pr.: -zu-a-] – Din fr. visualiser. Vezi definitia »
ANIMALIZÁ vb. tr., refl. a coborî în starea de animal; a (se) abrutiza. (< fr. animaliser) Vezi definitia »
DESOLIDARIZÁ, desolidarizez, vb. I. Refl. A se despărți de ideile, de acțiunile, de atitudinile unor persoane sau ale unui grup de persoane; a nu mai simți, a nu mai activa solidar cu cineva; a rupe legăturile de solidaritate cu cineva. – Din fr. désolidariser. Vezi definitia »
DISPENSARIZÁ, dispensarizez, vb. I. Tranz. (A interna și) a îngriji pe cineva într-un dispensar. – Dispensar + suf. -iza. Vezi definitia »
ORGANIZÁ vb. I. tr. a orândui, a așeza, a coordona activitatea unui stat, a unei instituții, grup social etc., astfel încât să funcționeze organic. ◊ a pregăti temeinic o acțiune etc. II. refl. a proceda metodic și ordonat în acțiunile sale. (< fr. organiser) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z