Definita cuvantului semnalment
SEMNALMÉNT, semnalmente, s. n. Totalitatea datelor, caracteristicilor exterioare după care o persoană poate fi identificată. – Din fr. signalement (după semnal).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu semnalment
RAMPÁNT, -Ă adj. (Despre o suprafață) Înclinat în rampă. // s.m. (Arhit.) Fiecare dintre cele două laturi oblice ale unui fronton, ale unui gablu sau ale unui lintou. [< fr. rampant]. Vezi definitia »
NICTITÁNT, -Ă adj. Care clipește, clipitor. [< fr. nictitant]. Vezi definitia »
CONOSAMÉNT s. n. contract semnat de armator sau de comandantul unei nave comerciale prin care se confirmă primirea mărfii, precum și obligația de a o transporta în condiții bune și a o preda la destinație. (< rus. konosament, germ. Konnossement) Vezi definitia »
INDECÉNT, -Ă, indecenți, -te, adj. Care calcă sau contrazice legile decenței; lipsit de pudoare; necuviincios, nerușinat, impudic, licențios. – Din fr. indécent, lat. indecens, -ntis. Vezi definitia »
DEZINCRUSTÁNT, dezincrustante, s. n. Substanță folosită pentru a împiedica depunerile de piatră în căldările de aburi, în instalațiile termice etc., sau pentru a dezincrusta o astfel de căldare, instalație etc. – Din fr. désinscrustant. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z