Definita cuvantului sexagenar
SEXAGENÁR, -Ă, sexagenari, -e, s. m. și f. (Adesea adjectival) Persoană care a împlinit vârsta de șaizeci de ani sau are între șaizeci și șaptezeci de ani. – Din fr. sexagénaire, lat. sexagenarius.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu sexagenar
REGIMENTÁR, -Ă adj. care aparține unui regiment. ♦ tren ~ = convoi de căruțe sau de mașini care transportă pe front proviziile sau munițiile unei unități militare. (< fr. régimentaire) Vezi definitia »
s-ar putea spune ca e o servietă populară, confecționată din pănuș de porumb, în forme de marimi diferite. Mult timp, în zonele sudice ale țării a servit ca ghiozdan pentru școlșari. Vezi definitia »
DONATÁR, -Ă, donatari, -e, s. m. și f. Persoană căreia i se face o donație. – Din fr. donataire, lat. donatarius. Vezi definitia »
CHANDRASEKHAR [tʃandrasehár], Sripati (1918-2001), economist și demograf indian. Prof. la Universitatea California (Los Angeles, San Diego). Studii și cercetări demografice („Probleme ale dezvoltării economice”, „Populația Indiei”, „Din India spre America”). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z