Definita cuvantului sfănțișor
SFĂNȚIȘÓR, sfănțișori, s. m. Diminutiv al lui sfanț.Sfanț + suf. -ișor.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu sfănțișor
RĂZÓR2, răzoare, s. n. 1. Arc de trăsură. 2. Drug de metal pentru străpungerea gheții în vederea pescuitului. – Din fr. ressort (prin apropiere de răzor1). Vezi definitia »
SUBANTREPRENÓR s.m. Antreprenor care se angajează să execute o parte dintr-o lucrare contractată integral de altul. [< sub- + antreprenor, după fr. sous-traitant]. Vezi definitia »
EDUCATÓR, -OÁRE I. adj., s. m. f. (persoană) care educă copiii, tineretul (în școli); mentor, preceptor. II. s. f. persoană care se ocupă cu educația copiilor preșcolari. (< fr. éducateur, lat. educator) Vezi definitia »
COMPENSATÓR, -OÁRE, compensatori, -oare, adj., s. n. 1. Adj. Care compensează; compensatoriu. ♦ (Despre aparate, dispozitive, sau mărimi) Care compensează un anumit efect în vederea menținerii unui anumit regim. 2. S. n. Aparat, dispozitiv sau sistem cu care se efectuează o compensare sau se realizează o echilibrare. – Din fr. compensateur. Vezi definitia »
LITOMETEÓR s. m. particulă de rocă în suspensie sau transportată de vânt, din compoziția atmosferei. (< engl. lithometeor) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z