Definita cuvantului sortat
SORTÁT s. n. Sortare. – V. sorta.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu sortat
Preparat culinar de formă sferică din tocătură de carne sau diverse paste și pireuri; fr. boulette; germ Bulette Vezi definitia »
STAT2 s.n. 1. Tablou în care sunt specificate drepturile bănești pe care le au de primit la un moment dat colaboratorii unei întreprinderi sau ai unei instituții. ♦ Tablou, listă. 2. Stat de organizare (sau de funcții) = tablou care cuprinde posturile necesare unei întreprinderi sau instituții, cu specificarea categoriilor de retribuire corespunzătoare. 3. Stat personal = dosar care cuprinde specificarea mutațiilor de serviciu ale unui salariat și actele acestuia. [Pl. -te. / < lat. status, cf. it. state, fr. état]. Vezi definitia »
STRĂNUTÁT s. n. Acțiunea de a strănuta și rezultatul ei; zgomot produs de cel care strănută; strănut, strănutare. – V. strănuta. Vezi definitia »
PRONUNȚÁT, -Ă adj. accentuat, scos în evidență. (< pronunța) Vezi definitia »
SUPRAFAȚÁT, -Ă, suprafațați, -te, adj. 1. (Tehn.; despre piese, construcții) Care a fost acoperit cu un strat superficial. 2. (Despre îmbrăcămintea rutieră) Care a fost netezit și finisat. – V. suprafața. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z