Definita cuvantului subponderal
SUBPONDERÁL, -Ă, subponderali, -e, adj. Care are o greutate mai mică decât greutatea normală. – Sub1- + ponderal.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu subponderal
PERIFOCÁL, -Ă adj. Situat în jurul unui focar patologic. [Cf. fr. périfocal]. Vezi definitia »
FURNÁL s. n. 1. cuptor înalt, în formă de turn, cu instalație pentru topirea minereurilor și extragerea metalelor. 2. încărcătură de exploziv introdusă într-o stâncă, într-un zid etc. care urmează să fie aruncat în aer. ◊ groapă în urma exploziei în pământ a unei asemenea încărcături. (după fr. fourneau) Vezi definitia »
ABISÁL, -Ă adj. 1. De abis. ◊ Zonă abisală (și s.n.) = regiune de fund a mărilor și a oceanelor, cu adâncimi mai mari de 2000 de metri; animal abisal = animal adaptat vieții în condițiile speciale ale acestei zone. 2. Care se referă la subconștient, al subconștientului. [Cf. fr. abyssal]. Vezi definitia »
CEREMONIÁL s.n. Totalitatea formelor și a uzanțelor care se folosesc la anumite ceremonii. V. protocol. // adj. (Rar) Ceremonios. [Pron. -ni-al, pl. -le, -luri. / < fr. cérémonial]. Vezi definitia »
MURÁL, -Ă adj. 1. aplicat, fixat pe un perete. ♦ pictură ~ă = pictură executată pe zid. 2. (despre plante) care crește pe ziduri. (< fr. mural, lat. muralis) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z