Definita cuvantului suprarăsucit
SUPRARĂSUCÍT, -Ă, suprarăsuciți, -te, adj. Foarte răsucit. – Supra- + răsucit.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu suprarăsucit
sfădít, sfădítă, adj. (pop.) 1. certat (cu cineva). 2. mustrat, dojenit (de cineva). Vezi definitia »
PROVOCARISÍT adj. v. provocarisi. [Sinonime] Vezi definitia »
PLESCĂÍT, plescăituri, s. n. 1. Zgomot făcut de cineva cu gura când mănâncă repede și lacom; sunet produs prin desprinderea bruscă a limbii de cerul-gurii sau a buzelor una de alta, prin care se exprimă mirarea, plăcerea, admirația. 2. Zgomot produs de un lichid sau de o substanță vâscoasă care se lovește sau care este lovită de un corp tare; plescăire, plescăitură; pleoscăit. 3. (Rar) Pocnet. – V. plescăi. Vezi definitia »
BRÂNZÍT, -Ă, brânziți, -te, adj. (Despre lapte) Care s-a făcut brânză, a căpătat aspectul brânzei (stricându-se). – V. brânzi. Vezi definitia »
CALCIT (‹ fr. {i}) s. n. Carbonat natural anhidru de calciu, divers colorat datorită impurităților conținute (fier, magneziu etc.); se formează pe cale hidrotermală în zăcămintele metasomatice de contact, prin precipitare chimică la gura izvoarelor încărcate cu carbonat de calciu unde formează tufuri și travertine și în peșteri, sub aspect de stalactite și stalagmite. Alcătuiește aproape în intregime masa calcarelor și are întrebuințarea acestora. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z