Definita cuvantului supraetaja
SUPRAETAJÁ, supraetajez, vb. I. Tranz. A adăuga unul sau mai multe etaje la o construcție mai veche. [Pr.: -pra-e-] – Supra- + etaja.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu supraetaja
DEGAJÁ vb. I. tr. 1. a elibera, a scuti pe cineva de o sarcină, de o îndatorire; a înlătura un obstacol sau ceva care împiedică. 2. a răspândi, a elimina (gaze, vapori, miros etc.), a emana, a exala. 3. (fotbal) a trimite mingea departe de poarta proprie pentru a evita o acțiune periculoasă a adversarului. ◊ (scrimă) a-și desprinde floreta de cea a adversarului. II. refl. (și fig.) a se desprinde, a se elibera. (< fr. dégager) Vezi definitia »
FORJÁ vb. tr. 1. a prelucra (un metal, un aliaj) prin deformare plastică la cald sau la rece. 2. (fig.) a făuri, a crea. (< fr. forger) Vezi definitia »
AUTOPROTEJÁ vb. refl. a se proteja prin mijloace proprii. (< auto1- + proteja) Vezi definitia »
SUPRAETAJÁ vb. I. tr. A mări înălțimea unei construcții adăugându-i (încă) un etaj. [Pron. -pra-e-, p.i. 3,6 -jează, ger. -jând. / < supra- + etaja, după fr. surélever]. Vezi definitia »
AVANTAJÁ vb. I. tr. 1. A da, a procura avantaje; a favoriza. 2. A reliefa însușirile fizice ale cuiva. [P.i. 3,6 -jează, 4 -jăm, ger. -jând. / < fr. avantager, cf. it. avvantaggiare]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z