Definita cuvantului subton
SUBTÓN, subtonuri, s. n. (Muz.) Ton suplimentar, mai jos decât cel fundamental. – Sub1- + ton.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu subton
OMOFÓN, -Ă adj. (Despre cuvinte, silabe etc.) Care sună la fel (cu toate că ortografia diferă). [Var. homofon, -ă adj. / < fr. homophone]. Vezi definitia »
PANTALÓN s.m. 1. (Mai ales la pl.) Obiect de îmbrăcăminte (purtat în special de bărbați), care acoperă corpul de la brâu în jos. 2. Parte a unui decor de teatru destinat a da perspectivă în deschiderea unei ferestre sau uși. 3. Piesă care servește la bifurcarea unei conducte. [< fr. pantalon, cf. Pantalone – personaj din comedia bufă italiană]. Vezi definitia »
ELEISÓN v. kyrie. Vezi definitia »
ELERÓN s. n. fiecare dintre aripioarele mobile prinse de aripile avionului prin manevrarea mișcărilor acestuia în zbor. (< fr. aileron) Vezi definitia »
ASUNCIÓN [asunsión], cap. Paraguay-ului, port. pe fl. Paraguay la confl. cu Pilcomayo; 794,2 mii loc. (1985, cu suburbiile). Aeroport internațional. Cel mai mare centru politic și financiar al țării. Produse textile și alim. Universitate (1889). Muzee. Prin port se realizează 75 la sută din exportul și 96 la sută din importul țării. Întemeiat în 1537 de conchistadorul Juan de Ayolas, a devenit capitala Paraguay-ului independent (în 1811). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z