Definita cuvantului carcafung
CARCAFÚNG, carcafunguri, s. n. Parâmă care se fixează pe marginea întinsă unei vele și care servește la strângerea acesteia. – Cf. engl. cargue fond.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu carcafung
CÁMPING s.n. Faptul de a trăi în aer liber sub cort; campare. ♦ Teren amenajat pentru campare; tabără de excursioniști. [Pron. chém-ping. / < engl. camping]. Vezi definitia »
PRÉSING, presinguri, s. n. Tactică prin care fiecare component al unei echipe sportive aflate în apărare își supraveghează în permanență adversarul direct, pentru a-i anihila acțiunile ofensive. – Din engl. pressing. Vezi definitia »
TÚBING s. n. coloană de extracție a sondelor petroliere. (< germ. Tübbing) Vezi definitia »
LÉMING, lemingi, s. m. Nume dat mai multor genuri de mamifere rozătoare asemănătoare cu hârciogul, cu coada scurtă și cu blana deasă, brună-roșcată, care trăiesc în regiunile nordice (Lemmus); animal care aparține unuia dintre aceste genuri. – Din fr. lemming. Vezi definitia »
PÚDING s.n. 1. Budincă englezească, în care, pe lângă ingredientele obișnuite, se adaugă fructe uscate (prune etc.) sau carne tocată. 2. Varietate de conglomerat foarte compact, format din blocuri și din pietriș. [< engl. pudding]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z