Definita cuvantului craul
CRÁUL s. n. Stil de înot în care înotătorul stă cu fața în jos, în poziție orizontală, mișcând alternativ brațele, concomitent cu o forfecare în plan vertical a picioarelor, iar capul iese din apă în mod ritmic, pentru respirație, la dreapta sau la stânga. – Din engl., fr. crawl.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu craul
HIDROMODÚL, hidromoduli, s. m. Debit de apă exprimat în litri pe secundă, necesar în timpul unui sezon pentru irigarea suprafeței de un hectar, calculat pentru fiecare cultură agricolă. – Din fr. hydromodule. Vezi definitia »
a i se pune piticul expr. (adol.) 1. a se supăra, a se enerva. 2. a înnebuni. Vezi definitia »
a-i stropi crinul (unei femei) expr. (er.d. bărbați) a ejacula, a juisa pe părul pubian al partenerei de sex. Vezi definitia »
Procesul de bifurcare, de impartire in doua. Vezi definitia »
BANJUL, cap. Gambiei, port în estuarul fl. Gambia; 145,7 mii loc. (1983, cu suburbiile). Centru comercial. Aeroportul internațional Yundum. Export de cauciuc, arahide, ulei de palmier. Întrepr. de prelucr. a arahidelor. Constr. de nave fluviale. Întemeiat de englezi în 1816. Centrul ad-tiv al coloniei (din 1834) și protectoratului britanic Gambia (1902). Cap. statului independent Gambia (din 1965). Vechiu nume: Bathurst (pînă în 1973). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z