Definita cuvantului craul
CRÁUL s. n. Stil de înot în care înotătorul stă cu fața în jos, în poziție orizontală, mișcând alternativ brațele, concomitent cu o forfecare în plan vertical a picioarelor, iar capul iese din apă în mod ritmic, pentru respirație, la dreapta sau la stânga. – Din engl., fr. crawl.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu craul
OVÚL, ovule, s. n. Gametul femel al animalelor. ♦ Element sexual femel al plantelor fanerogame, produs al carpelelor, care, după fecundare, se transformă în sămânță. – Din fr. ovule. Vezi definitia »
FUNÍCUL s.n. 1. Nume dat celor trei diviziuni principale ale măduvei spinării. ♦ Formație anatomică cu aspect de cordon. 2. (Bot.) Fir care leagă sămânța de pericarp și o nutrește în tinerețe. [< fr. funicule, cf. lat. funiculus – cordiță]. Vezi definitia »
MINISTERUL INTERNELOR SI REFORMEI ADMINISTRATIVE Vezi definitia »
OVÚL s.n. 1. Celulă sexuală produsă de ovar, care, după fecundație, dă naștere embrionului. ♦ Parte a carpelei plantelor fanerogame care, după fecundare, se transformă în sămânță. 2. Drajeu de forma unui ou, de obicei mare cât o cireașă, preparat din glicerină, solidificată, care conține un medicament. [Var. ovulă s.f. / < fr. ovule]. Vezi definitia »
„Coeficientul creierului” reprezintă prostia pe care o posedă evilică. Din pacăte ea este nemarginită în timp și spațiu. :( Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z