Definita cuvantului cromaj
CROMÁJ s. n. Operație industrială constând din acoperirea metalelor cu un strat de crom, pentru a le face rezistente la coroziune și la uzură sau pentru a le da un aspect frumos; cromare. – Din fr. chromage.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cromaj
ambalaj omologat international care asigura manipularea mai usoara a marfurilor cu ajutorul mijloacelor mecanice cu ocazia incarcarii, descarcarii sau depozitarii acestora.Se foloseste si terminologia de „palete” cu forma unica pentru singular si plural(vezi. HG 114/2001, Regulamentul de aplicare a Codului vamal al Romaniei, Cap.IX, Sect.7, art.284,lit. k) Vezi definitia »
MARCOTÁJ s. n. înmulțire a plantelor prin marcote. (< fr. marcottage) Vezi definitia »
RADIOREPERÁJ, radioreperaje, s. n. Procedeu de obținere a informațiilor privitoare la prezența, poziția, natura etc. diverselor obiecte cu ajutorul undelor electromagnetice. [Pr.: -di-o-] – Din fr. radiorepérage. Vezi definitia »
TRUCÁJ, trucaje, s. n. Procedeu tehnic folosit în teatru și în cinematografie pentru a crea o iluzie optică sau acustică spectaculoasă. – Din fr. truquage, trucage. Vezi definitia »
ECLERÁJ s.n. (Pict.) Iluminare artificială puternică. ♦ Iluminare specială folosită în timpul lucrării unui film. [< fr. éclairage]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z