Definita cuvantului culturalicește
CULTURALICÉȘTE adv. (Rar) Din punct de vedere cultural. – Cultural + suf. -icește.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu culturalicește
MATÉ s. m. arbust originar din America de Sud, cu fructul ca o tigvă, din ale cărui frunze se prepară ceai. (< fr. maté) Vezi definitia »
ODONÁTE s. n. pl. ordin de insecte (libelule) cu aripi bogate în nervuri, cu ochi mari și picioare care nu ajută la mers și a căror larvă, acvatică, respiră prin branhii rectale. (< fr. odonates) Vezi definitia »
FIABILITÁTE s.f. 1. Totalitatea calităților unui sistem tehnic care determină capacitatea acestuia de a funcționa fără defecțiuni într-un interval de timp în anumite condiții date. 2. Mărime care caracterizează siguranța în funcționare a unui sistem tehnic în conformitate cu normele prescrise. ◊ Teoria fiabilității = ramură a științei care studiază măsurile generale ce trebuie avute în vedere la proiectarea, fabricarea și exploatarea sistemelor tehnice pentru a se asigura o maximă eficiență în utilizarea lor. [Pron. fi-a-. / cf. fr. fiabilité]. Vezi definitia »
IMPRACTICABILITÁTE s.f. Caracterul a ceea ce este impracticabil. [Cf. fr. impraticabilité]. Vezi definitia »
INDISPONIBILITÁTE s. f. faptul de a fi indisponibil. ◊ stare a unui lucru, sau a unei persoane indisponibile. (< fr. indisponibilité) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z