Definita cuvantului curvar
CURVÁR, curvari, s. m. (Pop.) Afemeiat. – Curvă + suf. -ar. Cf. v. sl. kurŭvari.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu curvar
SANITÁR, -Ă adj. Care se referă la sănătatea publică, care are scopul de a întreține și a ocroti sănătatea. ♦ Punct sanitar = mică unitate de asistență medicală în întreprinderi sau în locuri de muncă izolate; agent sanitar (și s.m.) = persoană din cadrul personalului medical inferior care se ocupă cu îngrijirea bolnavilor (în special în mediul rural). ♦ (Despre vehicule) Care servește la transportarea bolnavilor și a răniților. // s.m. Ostaș care face parte din serviciul de îngrijire a răniților în armată. [< fr. sanitaire, cf. lat. sanitas – sănătate]. Vezi definitia »
AGAR (în „Vechiul Testament”), sclavă egipteană, concubina legală a lui Avraam. Din legătura lor, s-a născut Ismail, considerat de tradiție strămoșul arabilor. Vezi definitia »
COACȚIONÁR, -Ă, coacționari, -e, s. m. și f. Persoană care posedă acțiuni (II) împreună cu altcineva. [Pr.: co-ac-ți-o-] – Co + acționar. Vezi definitia »
POLIMOLECULÁR, -Ă, polimoleculari, -e, adj. Care este format din mai multe molecule. – Din engl. polymolecular. Vezi definitia »
bobar, bobari s. m. escroc, pungaș. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z