Definita cuvantului cupon
CUPÓN, cupoane, s. n. 1. Parte a unui titlu de rentă sau a unei acțiuni bancare care se decupează la scadență pentru a-i servi titularului la încasarea dobânzii sau a dividendelor. 2. Parte detașabilă dintr-un bilet, de pe un cotor etc. care conferă deținătorului anumite drepturi. 3. Bucată mică de metraj, rămasă dintr-un val de material textil. – Din fr. coupon.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cupon
TIRFÓN s.n. Șurub de oțel cu pasul mare, tăiat în spirală, având capul jumătate rotund, continuat cu o prismă pătrată, care se folosește la fixarea șinelor de cale ferată pe traverse. [< fr. tirefond]. Vezi definitia »
FAZITRÓN s.n. (Fiz.) Tub electronic pentru modulația de fază a oscilațiilor de înaltă frecvență. [< fr. phasitron]. Vezi definitia »
SON1 s. n. sunet, ton. (< fr. son, lat. sonus) Vezi definitia »
position" featurepositions for anylearning tool for <a href=http://gitarista.sk/board/member.php?u=46359>tarot card meanings</a>Tarot meanings, itany card in anyTarot reading by [url=http://gitarista.sk/board/member.php?u=46359]how to read tarot cards[/url]Church. This claritysimply not availablecouldn't be easier Vezi definitia »
BIDÓN, bidoane, s. n. Vas (de tablă) pentru păstrarea sau transportul lichidelor. ♦ Ploscă de tablă simplă sau emailată (îmbrăcată în postav sau piele), de ținut apă sau altă băutură. – Din fr. bidon. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z