Definita cuvantului cămășuică
CĂMĂȘÚICĂ, cămășuici, s. f. Cămășuță. – Cămașă + suf. -uică.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu cămășuică
RISTÚRNĂ s. f. 1. parte a primei de asigurare reținută de asigurător în cazul în care asiguratul renunță la asigurare. 2. sumă restituită de vânzător cumpărătorului, care a fost fixată anticipat în raport cu importanța cifrei de afaceri. (< fr. ristourne, it. ristorno) Vezi definitia »
PLEUROLÍZĂ s.f. (Med.) Tăiere a aderențelor pleurale care unesc cele două foițe ale pleurei. [< fr. pleurolyse]. Vezi definitia »
LÁMĂ1 s.f. 1. Foaie metalică subțire. 2. Limba (unui cuțit, a unei custuri), fierul, partea de metal tăioasă a unui obiect. 3. Bucată subțire de sticlă pe care se așază substanțele care trebuie examinate la microscop. 4. Strat foarte subțire de lichid. [< fr. lame, it. lama]. Vezi definitia »
RELÍCVĂ, relicve, s. f. 1. Obiect rămas din trecut și păstrat ca o amintire scumpă sau valoroasă; vestigiu. 2. (La pl.) Moaște. – Din fr. relique, lat. reliquiae. Vezi definitia »
a purta pică / râcă (cuiva) expr. a nu(-i) putea ierta (cuiva) o ofensă, un afront din trecut; a fi ranchiunos (pe cineva). Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z