Definita cuvantului clasor
CLASÓR, clasoare, s. n. Obiect (mapă, album, cutie, dulap etc.) special confecționat pentru păstrarea diferitelor lucruri clasate. – Din fr. classeur.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu clasor
ORATÓR, oratori, s. m. Persoană care rostește un discurs, care vorbește în public; persoană care are talentul de a vorbi frumos în fața unui public; retor. – Din lat. orator, fr. orateur. Vezi definitia »
TOREADÓR s.m. Luptător cu taurii în jocurile de arenă care se desfășoară în Spania și în sudul Franței; torero. [Pron. -re-a-. / < fr. toréador, cf. sp. torero < toro – taur]. Vezi definitia »
LITOTRITÓR, litotritoare, s. n. (Med.) Instrument care servește la efectuarea litotritiei. – Din fr. lithotriteur. Vezi definitia »
CUANTIFICATÓR s. m. 1. operator logic prin care se fixează sfera de aplicativitate a unei variabile într-o anumită expresie. 2. (mat.) fiecare dintre simbolurile care arată dacă o proprietate se aplică tuturor elementelor unei mulțimi sau numai unora dintre ele. 3. (lingv.) denumire dată determinanților care indică cantitatea prin care un nume este definit. (< fr. quantificateur) Vezi definitia »
GRUPUȘÓR, grupușoare, s. n. Diminutiv al lui grup; grupuleț. – Grup + suf. -ușor. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z