Definita cuvantului francmason
FRANCMASÓN, francmasoni, s. m. Membru al unei organizații (loji) francmasonice; adept al francmasonilor; mason. – Din fr. franc-mason.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu francmason
BUTÓN, (1) butoane, s. n., (2) butoni, s. m. 1. S. n. Piesă mică, în formă de disc, care, prin apăsare sau învârtire, asigură un contact electric sau o acțiune mecanică. ♦ Fus legat cu un capăt de corpul unei piese care efectuează o mișcare circulară, situat excentric față de axa de rotație a acesteia. 2. S. m. Un fel de nasture mobil din metal, sidef sau alte materiale cu care se încheie gulerele, manșetele etc. ♦ Capsă (1). – Din fr. bouton. Vezi definitia »
SUBTÓN s. n. (muz.) treapta a șaptea a unei game, la distanță de un ton întreg față de tonică. (< engl. subton) Vezi definitia »
salon,1 saloane s. n. (intl., înv.) închisoare. Vezi definitia »
BEVATRÓN s.n. Accelerator de particule capabil să dea electronilor o energie de ordinul unui miliard de electronvolți. [< fr. bévatron]. Vezi definitia »
PSEUDOSCORPIÓN s. m. insectă asemănătoare cu scorpionul, fără coadă și fără venin. (< fr. pseudo-scorpion) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z