Definita cuvantului aeriseală
AERISEÁLĂ, aeriseli, s. f. Aerisire. [Pr.: a-e-] – Aerisi + suf. -eală.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu aeriseală
ROZÁSĂ s. f. 1. fereastră circulară, cu traforuri în piatră, caracteristică pentru catedralele gotice și așezată pe fațada lor. 2. ornament în formă de frunze așezate simetric și înscrise într-un cerc. (< fr. rosace) Vezi definitia »
PÓLIȚĂ2, polițe, s. f. 1. (În sistemul financiar) Act prin care o persoană dispune debitorului ei să plătească o sumă de bani unei alte persoane sau la ordinul acesteia; trată. ◊ Poliță în alb = poliță2 (1) pe care nu figurează numele beneficiarului. ◊ Expr. A plăti (cuiva) polița = a se răzbuna (pe cineva). 2. (În sintagma) Poliță de asigurare = document emis de către o instituție de asigurare, prin care aceasta certifică încheierea unui contract de asigurare a vieții sau a bunurilor materiale ale cuiva. – Din it. polizza. Vezi definitia »
BRAZÚRĂ, brazuri, s. f. Lipitură făcută cu un aliaj al cărui punct de topire este mai înalt de 400° C. – Din fr. brasure. Vezi definitia »
OVÍNĂ, ovine, s.f. – V. ovin (2) [DEX'98] Vezi definitia »
PETAURÍSTĂ s.f. (Zool.) Veveriță-zburătoare din Australia. [Pron. -ta-u-. / cf. fr. pétauriste, it. petauro < gr. petaurister – acrobat]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z