Definita cuvantului glonte
GLÓNTE s. n. V. glonț.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu glonte
TRANSMÍTE vb. I. tr. 1. a trimite ceva prin intermediul unei persoane, al unei scrisori etc. ♦ a comunica ceva. 2. a comunica cu ajutorul unui post de emisie; a emite. 3. (jur.) a trece un bun, un drept etc. altei persoane. II. tr., refl. a (se) propaga, a (se) comunica. (< fr. transmettre, lat. transmittere) Vezi definitia »
ZGRUNȚUROZITÁTE, zgrunțurozități s. f. Calitatea de a fi zgrunțuros. – Zgrunțuros + suf. -itate. Vezi definitia »
SOMITÁTE, somități, s. f. Persoană care se bucură de un mare prestigiu pentru merite deosebite într-un anumit domeniu de activitate. – Din fr. sommité. Vezi definitia »
ORIZONTALITÁTE s. f. însușirea de a fi orizontal; starea a ceea ce este orizontal. (< fr. horizontalité) Vezi definitia »
ELASTICITÁTE s. f. 1. proprietatea de a fi elastic. ♦ teoria ~tății = capitol al mecanicii care se ocupă cu determinarea stării de tensiune și de deformare a corpurilor elastice supuse acțiunii unor sarcini exterioare. 2. limită de ~ = tensiune maximă la care poate fi supus un corp fără a rămâne cu deformații permanente. 3. (fig.) suplețe. 4. proprietate a unei variabile economice de a-și modifica mărimea sub influența altei variabile. (< fr. élasticité) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z