Definita cuvantului granular
GRANULÁR, -Ă, granulari, -e, adj. Care se compune din granule, care are aspect de granule, cu granule; granulos. – Din fr. granulaire.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu granular
AR s.m. Unitate de măsură pentru suprafețe de teren, egală cu 100 m2. [< fr. are, cf. lat. area – suprafață]. Vezi definitia »
MILENÁR, -Ă, milenari, -e, adj. Care există, care datează de o mie de ani, care durează de un mileniu; p. ext. care există de mii de ani. – Din fr. millénaire, lat. millenarius. Vezi definitia »
UNIOCULÁR, -Ă, unioculari, -e, adj. 1. (Despre sisteme optice) Cu un singur ocular. 2. (Despre vedere) Care se face cu un singur ochi. [Pr.: -ni-o-] – Din fr. unioculaire. Vezi definitia »
dughenar, -ă,, dughenari, -e s. m., s. f. (pub., peior.) mic comerciant privatizat care, în loc să închirieze spațiu pentru desfacerea produselor comercializate, preferă să facă comerț într-o rulotă sau un chioșc amplasat în spații publice. Vezi definitia »
PREȘCOLÁR, -Ă I. adj., s. m. (copil) care nu are încă vârsta de școală. II. adj. referitor la învățământul copiilor sub această vârstă. (după fr. préscolaire) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z