Definita cuvantului gravita
GRAVITÁ, gravitez, vb. I. Intranz. A fi sau a se mișca în câmpul de gravitație al altui corp. ♦ Fig. A evolua, a avea loc, a trăi în jurul sau în vecinătatea (și sub influența) cuiva sau a ceva. – Din fr. graviter.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu gravita
COMPOSTÁ vb. tr. 1. a marca data cu compostorul. 2. a îngrășa un teren cu compost. (< fr. composter) Vezi definitia »
Naveta spatiala – Definitia data este probabil preluata direct sau indirect din Dictionar de Astronomie si Astronautica 1977, dar incomplet si deci incorect. O definitie corecta o puteti gasi in Dictionarul Spatiului LAROUSSE 1998 care coincide si cu ce-a formulata in Enciclopedia Programelor Spatiale 1979. „Nava spatiala reutilizabila” este o definitie corecta. Nu este obligatoriu sa fie cu echipaj, pentru ca de exemplu naveta spatiala BURAN, a zburat doar in regim automat. Este o confuzie care se intalneste foarte des in toata media din pacate. Vezi definitia »
pita,penis vulgar Vezi definitia »
DEZASFALTÁ vb. I. tr. A îndepărta asfaltul și rășinile dintr-un produs petrolier. [< fr. désasphalter]. Vezi definitia »
MANIFESTÁ vb. 1. tr., refl. a (se) vădi, a (se) face cunoscut, a(-și) exterioriza (prin vorbe, fapte, acțiuni) gânduri, sentimente etc. II. intr. a participa la o manifestație, a demonstra. (< fr. manifester, lat. manifestare) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z