Definita cuvantului
interj. 1. (De obicei repetat) Cuvânt care redă râsul, mai ales râsul forțat. 2. (Repetat) Cuvânt care redă plânsul. 3. Exclamație care exprimă mirare, neîncredere. 4. Cuvânt care exprimă o afirmație. [Var.: hî, hi interj.] – Onomatopee.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu
BUTADIÉNĂ s.f. Hidrocarbură nesaturată, derivată din butan prin pierderea a patru atomi de hidrogen din moleculă.[Pron. -di-e-. / < fr. butadiène]. Vezi definitia »
ALBÁDĂ, albade, s. f. Alboradă. – Din sp. albada. Vezi definitia »
FRANCÍZĂ, francíze, s. f. (Ec.) Sistem de afaceri în care un francizor furnizează întregul concept de afacere însoțit de pachetul complet de demarare a afacerii; marketingul e deja testat și bine pus la punct, iar know-how-ul afacerii este și el disponibil. [După alte surse: franșiză, franchiză]. – Din fr., engl. franchise. Vezi definitia »
MELONÍDĂ, melonide, s. f. Fruct asemănător cu baca, cu epicarpul tare la maturitate și mezocarpul cărnos și suculent. – Din fr. mélonide. Vezi definitia »
INIȚIATÍVĂ s. f. faptul de a propune sau întreprinde primul ceva. ◊ însușirea celui care este înclinat să întreprindă ceva nou din îndemn propriu. (< fr. initiative) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z