Definita cuvantului holding
HÓLDING s. n. Societate care deține o cantitate suficientă din acțiunile altei societăți pentru a putea exercita controlul asupra ei. – Din engl., fr. holding.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu holding
PÚDING1, pudinguri, s. n. Preparat alimentar de origine engleză, făcut din făină, ouă, grăsime de vacă, zahăr, măduvă, prune și aromat cu o băutură alcoolică. – Din fr., engl. pudding. Vezi definitia »
TRÁMPING s.n. Navigație fără itinerar, din port în port, a navelor de comerț în căutare de navlu. [< engl. tramping]. Vezi definitia »
GONG s.n. Disc de metal îndoit la margini, care se ține atârnat și, prin lovire cu un ciocan, produce un sunet caracteristic de clopot. ♦ Sunet de gong. [< fr. gong < cuv. malaiez]. Vezi definitia »
FOLK-SONG s.n. Cântec popular caracterizat prin intenții vădite de critică contra unei societăți anumite, ca expresie a unei culturi, a unui grup neintegrat ideologic în acea societate. [Pron. folc-son. / < engl., fr., it. folk-song]. Vezi definitia »
SIAMÁNG s. m. maimuță antropoidă din grupul gibonilor, cu brațe foarte lungi, arboricolă, în pădurile muntoase din Indochina și Sumatra. (< engl. siamang) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z