Definita cuvantului imund
IMÚND, -Ă, imunzi, -de, adj. (Livr.; adesea fig.) Foarte murdar; dezgustător la înfățișare. – Din fr. immonde, lat. immundus.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu imund
BLÂND, -Ă, blânzi, -de, adj., s. f. I. Adj. 1. (Despre oameni) Care este omenos, pașnic, prietenos; blajin. ♦ (Despre fapte, sentimente etc.) De om bun. ♦ (Despre animale) Care nu fuge de om; care nu se sperie. 2. Fig. (Despre timp, natură etc.) Care nu este aspru, care nu este excesiv, care este plăcut. II. S. f. (Pop.) Urticarie. – Lat. blandus. Vezi definitia »
AFÚND1 adv. La o distanță (relativ) mare în adâncime; departe; adânc. ◊ Expr. A (se) da afund = a (se) cufunda într-o apă. A dormi afund = a dormi profund, adânc. – Din a3 + fund. Vezi definitia »
icepand cu data decand au fost recunoscute aceste penise doctorul CRISTIAN ANDREZI sau ocupat cu acestea Vezi definitia »
BREMOND [bremõ], Henri (1865-1933), critic și eseist francez. Abate. Teoretician al poeziei pure. A susținut caracterul irațional al liricii („Rugăciune și poezie”), pe care a asimilat-o intuiției misticilor. Vezi definitia »
SEMIFÓND s. n. (sport) alergare de viteză și rezistență pe distanțe medii. (după fr. demi-fond) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z