Definita cuvantului imunizat
IMUNIZÁT, -Ă, imunizați, -te, adj. Care a devenit imun. – V. imuniza.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu imunizat
VOBULÁT, -Ă, vobuláți, -te, adj. (Electron.) Care este caracteristic oscilațiilor de amplitudine constantă, dar cu frecvență liniar variabilă în timp, generate în scopul măsurării caracteristicilor de amplitudine și frecvență. ◊ (În sint.) Sunet vobulat. (cf. engl. wobble = a se clătina, a tremura, a oscila < prob. din germ. de jos wabbeln) [și MW – folosit în corpul DEX] Vezi definitia »
PANICULÁT, -Ă, paniculați, -te, adj. (Despre plante sau despre inflorescențe) Care are florile în panicul, cu panicul; (despre inflorescențe) care are formă de panicul. – Din fr. paniculé. Vezi definitia »
HOMEOSTÁT s. n. sistem cibernetic cu autoorganizare pe principiul căutării statistice și probabilistice a regimului de funcționare determinat. (< fr. homéostat) Vezi definitia »
NEECHILIBRÁT, -Ă, neechilibrați, -te, adj. 1. Care nu se află în stare de echilibru. ♦ (Despre valori, prețuri, bugete) Care nu este just proporționat. 2. Fig. (Despre oameni) Nechibzuit, necumpătat. – Ne- + echilibrat. Vezi definitia »
SECULARIZÁT, -Ă, secularizați, -te, adj. (Despre bunuri care aparțin bisericii sau mănăstirii) Trecut în patrimoniul statului. – V. seculariza. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z