Definita cuvantului ineluctabil
INELUCTÁBIL, -Ă, ineluctabili, -e, adj. (Livr.) Care este de neînlăturat, care nu poate fi împiedicat; inevitabil, neeluctabil. – Din fr. inéluctable, lat. ineluctabilis.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu ineluctabil
CHERA'BIL, Ă adj. 1. (termen juridic; despre obligația de plată sau de predare) Care se face la domiciliul debitorului; ex. a. Conform regulilor generale în materia obligațiilor civile, plata este cherabilă; b. În lipsă de stipulație contrară și dacă bunul nu poate fi localizat, obligația de predare a lucrului vândut este cherabilă, iar nu portabilă (4). Vezi definitia »
CONVERTÍBIL, -Ă, convertibili, -e, adj. Care poate fi convertit. – Din fr. convertible, lat. convertibilis. Vezi definitia »
NEIMITÁBIL, -Ă adj. Care nu poate fi imitat; (p. ext.) unic. [< ne- + imitabil, după fr. inimitable]. Vezi definitia »
COMPREHENSÍBIL, -Ă, comprehensibili, -e, adj. (Livr.) Care se poate înțelege ușor; clar, inteligibil, limpede. – Din fr. compréhensible, lat. comprehensibilis. Vezi definitia »
INVULNERÁBIL, -Ă adj. Care nu poate fi rănit; (p. ext.) care nu poate fi atins, lovit, învinuit în nici un fel. [Cf. lat. invulnerabilis, fr. invulnérable]. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z