Definita cuvantului înălțat
ÎNĂLȚÁT, -Ă, înălțați, -te, adj. (Înv.; ca termen de adresare domnitorilor, demnitarilor, prelaților etc.; de obicei precedat de „prea”) Mărit4, slăvit. – V. înălța.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu înălțat
JUNIORÁT s. n. 1. vârsta anterioară majoratului. 2. perioadă cât un sportiv face parte din echipa de juniori. (< fr. juniorat) Vezi definitia »
RADIÁT, -Ă, radiați, -te, adj. Radial. ♦ (Substantivat, n., la pl.) Animale nevertebrate având organele dispuse în formă de raze; (și la sg.) animal care face parte din acest grup. ♦ (Substantivat, n., la pl.) Grup de plante din familia compozeelor ale căror petale sunt așezate radial; (și la sg.) plantă care face parte din acest grup. [Pr.: -di-at] – V. radia1. Vezi definitia »
STAȚIONÁT s.n. Staționare. [Pron. -ți-o-. / < staționa]. Vezi definitia »
supradotat din punct de vedere sexual Vezi definitia »
VOBULÁT, -Ă, vobuláți, -te, adj. (Electron.) Care este caracteristic oscilațiilor de amplitudine constantă, dar cu frecvență liniar variabilă în timp, generate în scopul măsurării caracteristicilor de amplitudine și frecvență. ◊ (În sint.) Sunet vobulat. (cf. engl. wobble = a se clătina, a tremura, a oscila < prob. din germ. de jos wabbeln) [și MW – folosit în corpul DEX] Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z