Definita cuvantului însuti
ÎNSUTÍ, însutesc, vb. IV. Tranz. A spori, a mări de o sută de ori; p. ext. a face mult mai mare, mult mai numeros. – În + sută.

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu însuti
anti-Pref. neol., introdus în fr. și provenind din gr. ἀντί „contra.” Se folosește atît cu cuvinte neol. (antialcoolic, antidiluvian, antitanc etc.) cît și, mai rar, cu cuvinte din fondul tradițional (antiromân). În uzul curent s-a confundat uneori cu ante, astfel încît în loc de antecameră, s. f., astăzi se folosește numai anticameră, imitație după fr. antichambre. Vezi definitia »
BĂICULEȘTI, com. în jud. Argeș, pe stg. Argeșului; 6.871 loc. (1991). Conserve de legume și fructe. Fabrică de sucuri naturale. Trei microhidrocentrale. Centru pomicol (meri, peri, pruni). Combinat avicol. Stație de c. f. Biserica mănăstirii Tutana (sec. 16). Vezi definitia »
gasiti sinonime pt urrmatoarele cuvinte din text a conteni sfsietor fraged a imbarbata iscusinta a adulmeca Vezi definitia »
premetí, pers. 3 sg. premetéște, vb. IV (înv. și reg.) V. primiti. Vezi definitia »
pământí, pământésc, vb. IV refl. (reg.) 1. a deveni palid, a se face pământiu. 2. a se stabili definitiv undeva; a se împământeni. Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z