Definita cuvantului întredeschide
ÎNTREDESCHÍDE, întredeschíd, vb. III. Tranz. A deschide incomplet, a crăpa o ușă, o fereastră etc. – Între1- + deschide (după fr. entrouvrir).

Sursa: DEX '98
Cuvinte ce rimeaza cu întredeschide
FUNGÍDE s.f.pl. Plante inferioare, fără clorofilă, care se hrănesc cu substanțe organice gata preparate; ciuperci. [Sg. fungidă. / cf. lat. fungus]. Vezi definitia »
de tip android (centrală, în formă de măr): se întâlneste în special la bărbati si se caracterizeaza prin tesut adipos dispus în exces pe abdomen, în regiunea cervicală si interscapulovertebral http://www.mymed.ro/index.php?option=com_content&view=article&id=694öbezitatea-android-sau-ginoid&catid=54:health-tips&Itemid=411 Vezi definitia »
ANAPSÍDE, s. f. pl. Subclasă de reptile cu capacitate de autoreglare a temperaturii interne, devenind astfel independente de variațiile termice externe (Anapsida). Vezi definitia »
ARTROPÓDE s.n.pl. Încrengătură de animale nevertebrate, cu schelet extern, segmentat și articulat, format din chitină ; (la sg.) animal din această încrengătură. [< fr. anthropodes, cf. gr. arthron – articulație, pous, podos – picior]. Vezi definitia »
CICONIÍDE s. f. pl. familie de păsări din ordinul ciconiiformelor. (< fr. ciconiidés) Vezi definitia »
Căutați cuvinte ce încep cu litera: A Ă Â B C D E F G H I Î J K L M N O P Q R S Ș T Ț U V W X Y Z